Akustikplattor och Ljudabsorbering från Team Heja

God arbetsmiljö och interiör är också god akustik. Varför inte kombinera god arbetsmiljö med din marknadsföring? Team Heja levererar trycksaker och akustikplattor och ljudabsorbering med ditt unika motiv.

Team Heja är återförsäljare av en mängd olika trycksaker. Bland annat tar vi fram ditt egna motiv, foto, budskap, datorkonst eller vad det kan vara på ljuddämpande akustikplattor. Du får en markant förbättring av akustiken i lokalerna för det är inte tomt prat när vi säger att akustikskivor förbättrar akustiken. Redan vid 15 % av golvytan får du en förbättring på 50-60 %!

Akustikplattor, tryckaskerAkustikplattor, ett exempel: Rummets golvyta mäter 20 m², du monterar endast 3 m² (15%) akustikplattor eller akustikskivor som de också kallas.

Ju närmare medarbetare eller störande ljudkällor skivorna placeras, desto bättre och det kan vara bra att veta att endast 1 m²-akustikskiva är lika effektiv som 10 till 20 m² matta. Det betyder att även en eller två akustikskivor ger ett gott resultat.

Trycket appliceras direkt på akustikskivorna med den senaste trycktekniken (AGFA UV-tryck) med mycket hög upplösning (DPI). Du kan alltså med fördel använda ett foto som motiv. Team Heja kan hjälpa dig att ta fram ett eller flera unika motiv. Med små medel kombinerar du din förbättrade arbetsmiljö och interiör med din marknadsföring.

Format: 4 cm tjocklek kontra 2 cm tjocklek

Vi använder 4 cm tjocka akustikskivor som är certifierade enligt gällande DIN-standard. Observera att det även finns 2 cm tjocka akustikskivor på marknaden, dessa kräver mer än dubbelt så stor yta för att uppnå samma effekt. Skivorna är dessutom CE-brandgodkända!

Fyra standardmått:

59,3 x 59,3 cm
59,2 x 119,2 cm
120 x 120 cm
120 x 240 cm
Minsta volym: 1 st.
(Vi kan beställa akustikskivor med speciella mått vid större volymer.)
Till alla akustikskivor levereras ett dolt väggbeslag, så att skivorna ”svävar” ca 10 mm från väggen.

Produktionstid:
Normalt ca 7-10 arbetsdagar. Frakt inom Sverige ingår i alla offerter.

Team Heja hjälper dig att få en behagligare ljudmiljö samtidigt som du marknadsför ditt företag.
heja@teamheja.se 0709-80 82 90