Banderoller och Backdrops

Banderoller och Backdrops ett rejält sätt att synas på.

En del kallar dem banderoller andra säger backdrops. Avsett så är det samma typ av produkt och vi ser dem överallt. Såväl inom- som utomhus, på mässor och utanpå husfasader. Inte heller så ovanligt i demonstrationståg, som bakgrund bakom rockband och andra event. De finns överallt. Små som stora.

Team Heja levererar måttbeställda banderoller och backdrops. Från 2 x 1 meter i ett stycke till gigantiska ihop-sydda banderoller på exempelvis 6 x 4 meter eller ännu större.

Tre kvalitéer vi talar om:

Tyg – 205 g DecoTex – som är en tät och kraftig kvalitet som lämpar sig bäst inomhus. Man kan ha den ute men vi rekommenderar istället Byggnadsbanderoll – 370 g nät – med små hål i materialet som släpper igenom vind. De små hålen syns inte på avstånd.

Ju större banderoll du funderar på desto mer rekommenderar vi nätbanderoll.

Den tredje och klassiska Presenning – 510 g Frontlit – är en kraftig vaxduk som tål väder och vind mycket bra. Eftersom den är tät tar den upp mycket vind men passar utmärkt om man ska täcka något ömtåligt utomhus.

Prisbilden på banderoller och backdrops varierar med storleken. Dock ligger samtliga tre kvalitéer på samma pris. Alla banderoller levereras med öljetter med antingen 50 eller 100 cm avstånd samt ett vitt eller svart påsytt kantband.

Så här enkelt är det att beställa banderoller eller backdrops från Team Heja

  1. Har du ett eget original eller tänker göra det så får du information ifrån oss som hjälp på vägen. Sen skickar du det digitalt till oss.
  2. Om vi ska göra original till dig behöver vi få information om textinnehåll och helst högupplösta bilder och logotyper etc. Dvs digitalt material.
  3. Vi gör ett korrektur/utkast som vi skickar till dig som du får kommentera eller godkänna.
  4. När korrekturet är godkänt, skickar vi originalet för tryck. Sen är det bara att vänta tills vi meddelar dig att banderollerna finns att hämta, alternativt att de går raka vägen till den leveransadress du önskar.

För information och pris på banderoller, backdrops och andra trycksaker:
Tel: 0709-80 82 90
Mail: heja@teamheja.se