Beachflaggor – Team Heja i Luleå levererar snabbt, enkelt och bekvämt

Beachflaggor – Team Heja i Luleå levererar snabbt, enkelt och bekvämt raka vägen till valfri adress. En levande skyltning, driven av vindenergi!Beachflaggor - Team Heja i Luleå levererar snabbt, enkelt och bekvämt

Beachflaggor blir ett allt mer förekommande inslag i såväl inom- som utomhusmiljön. Flaggorna är enkla och lätta att hantera och håller en hög exponeringsgrad. Därför är de mycket flexibla och inte minst mycket populära. Vi ser dem i gatubilden, på mässor, på scener och utefter vägarna. Eftersom de med vindens hjälp vajar och rör sig – vindenergi på riktigt – fångar de lätt vår uppmärksamhet. Och det är ju det vi vill, eller hur?

Ska man ha sina flaggor inomhus rekommenderas en stadig fot. För utomhusbruk rekommenderas jordspett eftersom flaggan och spettet motstår väder och vind bättre än vad en fot gör. Team Heja levererar båda varianterna. De beachflaggor som levereras med fot har en fot som mäter 60 x 60 cm och väger 10 kg. Jordspettet är ett stadigt stålspett med en hylsa där man placerar beachflaggans stång. Det blir stadigt kan vi lova.

Storleken har betydelse – för beachflaggor

De två vanligaste storlekarna delas in i Small eller Large.
Small = 83 x 282 cm
Large = 89 x 384 cm
Tyget på flaggorna är brandsäkert. Normala produktionstiden är upp till 6 arbetsdagar vilket innebär att du har dem på önskad adress inom 10 arbetsdagar.

Om du i framtiden vill byta endast tyget eller till ett nytt budskap på beachflaggan så går det utmärkt att bara beställa nytt tyg. Likaså kan man styckebeställa fötter och jordspett.

Design

Det finns två bra sätt att i förväg få en bild av hur flaggorna skulle kunna se ut innan. Antingen beställer du en PDF-mall från oss och designar själv eller så ber du Team Heja ta fram ett förslag.

Team Heja hjälper dig med snygga beachflaggor och andra trycksaker men även hela eller delar av ditt marknadsföringsarbete. 
heja@teamheja.se | 0709-80 82 90

Gilla och dela Team Heja på Facebook eller följ oss på Instagram