Boudoirfotografering – Fotograf Camilla Niemi – Team Heja

Budoirfotografering, en fotokategori som ökat markant. Allt fler vill ge sin partner riktigt sensuella, personliga och bilder med erotisk twist.

Boudoirfotografering

BoudirfotograferingBudoirfotografering, en spännande fotokategori som allt fler beställer. För sin egen skull eller för att dela som morgongåva till sin partner.

För bästa resultat vid budoirfotografering förutsätts ett naturligt ljus, det vill säga dagsljus. Därför är budoirfotografering lite säsongsbetonat. Bästa ljus har vi här i Luleå från mars till september. Det går att fotografera under oktober till februari också men Fotograf Camilla Niemi rekommenderar dagsljuset under den ljusa årstiden.

En budoirfotografering kan upplevas lite speciellt och kännas lite ovant och utlämnande om man aldrig tidigare gjort det. Men Camilla Niemi är omtalat duktig på att få människor att känna sig bekväma framför kameran och har ett personligt lugn som smittar av sig. Lägg till erfarenhet och en unik blick för att fånga bilden i bilden och tajming så kommer du få en rolig upplevelse och inte minst, grymt fina bilder! Du som modell är i goda händer.

Fotograferingen sker vanligtvis i en bröllopssvit under 1 till 1,5 timme. Camilla Niemi har med sig  rekvisita och hon kommer att handleda dig till dina bästa poser.

En boudoir eller budoar, vad är det?

”En boudoir eller budoar används vanligen som beteckning för ett elegant rum, en enskild liten salong eller ett kabinett, där damer fullbordar sin klädsel och/eller tar emot sina närmare bekanta.

Boudoiren används ibland i den erotiska litteraturen, till exempel av författarna Markis de Sade och Simone de Beauvoir.

En av de mest kända och omtalade boudoirerna är nod Alexandra Fjodorovna Romanovs ”lila boudoir” i ett hörn av den västra flygeln av Alexanderpalatset i Sankt Petersburg, Ryssland.
(Källa: Wikipedia)”

Priser och mer information:
Porträttfotografering
>
Newbornfotografering >
Boudoirfotografering >
Bröllop >
Produkter >
Innan du bokar >

Team Hejas Fotograf Camilla Niemi lovar att din budoirfotografering blir en upplevelse att minnas och grymt fina bilder!
camilla@teamhejs.se 070-360 36 67 eller heja@teamheja.se 0709-80 82 90