Eventfotografering

Eventfotografering är färskvara och vill du framstå som professionell, anlita en professionell eventfotograf.

Eventfotografering

EventfotograferingVad ska eventfotografering vara bra för och vad ska man använda de bilderna till?
Du kanske kommer ihåg hur det var förr? Företaget hade stor invigning av nya lokaler, med inbjudna kunder och anställda. Någon som ägde en systemkamera fick bli fotografen som ivrigt pillade in en sån där filmrulle på baksidan och sköt av några ruskigt dyra bilder. Filmen skickades på framkallning och efter en tid kom bilderna. Alla var nyfikna på hur bilderna blev men bara en tredjedel av gästerna hade kommit med på bild. Och den enda bilden på chefens fru var när hon hade lite mat i mungipan och frågan kvarstod ändock: Vad skulle man göra med bilderna?

Event är färskvara. Eventfotografering är färskvara. Med dagens digitala teknik kan vem som helst bränna av 500 bilder på en timme och publicera för hela världen i sociala medier med hjälp av en telefon. Så vad ska man då med en professionell fotograf till? Av de enkla anledningarna att bilderna blir professionella och chefens fru kommer finnas på flera bilder, utan matrester i mungipan. Inom kort är bilderna också till allmän beskådan – och människor älskar att se sig själv på på sociala medier.

Planering
All fotografering handlar mer eller mindre om planering. Tillsammans med dig som kund planerar Camilla de bilder som ska produceras. Var, vad, när, vem/vilka och inte minst hur är de frågeställningar som man måste förhålla sig till.

När du som företagare önskar offert på en fotografering är det alltid viktigt att vi får en så klar bildidé/bildidéer som möjligt innan. Då kan vi ge dig en så rättvis offert som bara går och ge dig pris på såväl fotograferingen som bilder. Samtidigt får du information om rättigheterna till bilderna. Ska bilderna dessutom användas till trycksaker eller till en hemsida kan Team Heja också hjälpa dig med det.

Team Heja hjälper gärna till att ta fram professionella bilder för ditt företagsevent. 
heja@teamheja.se | 0709-80 82 90