Fotograf Camilla Niemi

Knäppa kort, kan vem som helst men att få fram bilden i bilden kräver kunskap, erfarenhet, tajming och talang!

Fotograf Camilla Niemi får dig att slappna av när du fotograferas.

Team Hejas fotograf Camilla Niemi är omvittnat skicklig på att få folk avslappnade och känna sig bekväma framför kameran. Lägg därtill till en stor fotobegåvning och naturlig blick för att hitta bilden i bilden och en perfekt tajming och du kommer garanterat att bli nöjd med dina bilder.

Tillsammans med dig planerar Camilla Niemi fotograferingen för bästa resultat, oavsett om det är ett bröllop, en bebis eller ett företagsevent som ska fotograferas.

En fotograf tänker ofta på saker och ting som gemene man inte gör inför en fotografering. Exempelvis: Vad är det för ljusförhållanden som råder i den lokal där fotograferingen ska ske? Vilken tid på dagen finns bästa ljusförutsättningar för utomhusfotograferingen och inte minst, vilken årstid råder då? Vad gör vi om det spöregnar? Det är frågor som ofta förbises av de som inte jobbar med fotografering och frågor som Camilla alltid reflekterar över.

Med sitt lugn kommer Camilla att ta fram det bästa av det du behöver bilder för och – inte minst – du kommer ha roligt.

Fotograf Camilla Niemi

Fotograf Camilla Niemi, delägare i Team Heja – Luleå

Camilla har fotograferat sedan barnsben och har förutom lång erfarenhet kompletterat sitt kunnande med ett antal fotoutbildningar, bland annat på Luleå Tekniska Universitet. Från och med hösten 2016 arbetar hon i Team Hejas nya fotostudio, då hon inte är på uppdrag ute på fältet.

Att företag anlitar en fotograf är ingen nyhet för lite större företag, de har ofta goda erfarenheter av professionella fotografer. Men allt fler småföretagare har också upptäckt fördelarna med professionella bilder på trycksakerhemsidor och andra marknadsföringskanaler. Det är helt enkelt bättre för affärerna.

I fotostudion – som är belägen på Kronan H5 i Luleå – fotograferar Camilla de flesta personalporträtten till exempelvis olika företags hemsidor. Det är dock inte ovanligt att hon gör många av de uppdragen i kundens lokaler eller utomhus. Professionella fotografer är i regel flexibla och Camilla är inget undantag.

Fotograf Camilla Niemi hjälper dig med det mesta inom fotografering:

Titta även gärna in på Camillas facebooksida och instagram!

Team Hejas Fotograf Camilla Niemi hjälper dig att få rätt bild till rätt ändamål.
heja@teamheja.se 0709-80 82 90