Kepsar – En klassisk profilprodukt från Team Heja i Luleå

Kepsar är bland annat en av alla de profilprodukter som Team Heja levererar. Vi kan ta hem dem direkt från fabrik. Då kan vi specialdesigna dem utifrån dina önskemål. Eller så tar man en passande standardmodell från lager och broderar här i Sverige.

Kepsar från Team Heja i LuleåKepsar som profilprodukt är en riktig klassiker tillsammans med luvor, jackor och väskor. Fördelen med en keps är att många gärna bär den och inte allt för sällan, året runt. Speciellt de snygga och unikt specialdesignade kepsarna är gångbara.

Är det inte allt för kallt funkar kepsen lika bra som en tunnare mössa. Sommarens solsken kan vara lika trevligt som besvärlig. Kepsskärmen kan då vara detaljen som avgör om en utevistelse blir behaglig och angenäm eller inte. För de som är lika tunnhåriga som mannen på bilden – undertecknad skribent – ger kepsen ett gott skydd när solen blir allt för aggressiv.

Specialdesigna din keps – Så här går det till

  1. Om du har en egen idé. Presentera den för oss så kan vi ta fram en skiss till dig. Om du inte har en egen idé så kan vi ta fram ett förslag. Samtidigt får du en offert på just din keps. Det vi behöver av dig är din logotyp och/eller det du vill ha broderat på kepsen.
  2. När vi är överens om hur du vill att din keps ska se ut skickar vi materialet till fabriken. Där tar de fram ett prov som de fotograferar.
  3. Du får bilderna via e-post som ett korrektur för att kommentera eller godkänna.
  4. När du väl godkänt korrekturet sätts produktionen igång.

När kepsarna är färdigproducerade samlas de upp tillsammans med andra beställningar med destination Sverige. Sen går de med båt till Göteborg och därefter med tåg och lastbil till oss. Om du inte själv hämtar kepsarna hos oss skickar vi dem givetvis till valfri leveransadress inom Sverige. Beroende på årstid och orderingång så varierar leveranstiden från fabriken. Detta för att minimera fraktkostnader. Från det du beställer kepsarna till du har dem hos dig kan variera från tre till sex månader. Det kan tyckas vara en lång leveranstid men å andra sidan får du som regel en bättre kvalité på en unik keps till ett hanterbart pris. Minsta volym från fabrik är 150 st.

En specialdesignad keps broderas först och sys ihop därefter. Detta ger en mycket högre finish på brodyren. Man kan exempelvis brodera på skärmen, på spännet baktill, sy egna etiketter och kombinera färger mm för att nämna några variationer. Den eget designade kepsen blir helt enkelt unik när man kan leva ut designen mycket mer än kepsar av standardmodell.

Kepsar av standardmodell

Standardkepsar beställer vi från någon av våra grossister som lagerhåller en stor variation av kepsar. Kvalitén i form av material, funktionalitet och sömmar etc är lika bra som fabriksbeställda. Standardkepsar skickas sen till brodyr här i Sverige. Då är man lite mer begränsad i brodyrstorlek, brodyrplaceringar och andra utsvävningar i hur man kan designa kepsen. Även om designmöjligheterna är begränsade blir slutresultatet mycket bra och ännu en fördel är att leveranstiden blir mycket kortare när man väljer standardmodeller. Minsta volym är 50 st.

För mer information och pris på kepsar, andra profilprodukter och trycksaker:
Tel: 0709-80 82 90
Mail: heja@teamheja.se