Måndag morgon, spöregn och morgonmöte.

42372-HEJA_2-2016_uppslag_2-1In på jobbet i 190. Regnvåta kläder av. Kollegan skrockar illmarigt: ”Tiden går alltid fortare än du!”, och slänger en blick mot ditt möte som sitter och väntar, på dig!

Men, du har varit med förr och med raska steg möter du upp kunden, sträcker ut din regnblöta hand och hälsar leende medan du tänker ut en radda ”bra-att-ha-ursäkter” om ösregn, dagis, galonisar, och what ever! Du chansar, du drar den om galonisar och what ever. Chansen att det funkar är 50/50.

Måndag eftermiddag, spöregn och reklamgruppsmöte.

F-n..! Det var ju idag du skulle redovisa idéer och offerter på marknadsföringsmaterial! Minst fem idéer – med budget, strategier, distribution och allt – hade du lovat. Offerten med Roll-Up-idén ligger naturligtvis kvar hemma.
Men, du har varit med förr. Med högburet huvud och med övertygelse i rösten frågar du de församlade: ”Visst var det nästa månad som alla idéerna skulle redovisas?” Chansen att det funkar är 1 på 4.

Måndag kväll, spöregn och sammanfattning av dagen med din livskamrat.

”Alla såg helt hysteriska ut och gormade om inkompe… Åh, jag kände mig så… Jag kommer aldrig mer…”, anförtror du dig din vän.
”Ja, det är sådant som ingår i jobbet för marknadsansvariga och du anmälde dig frivilligt, eller hur min vän?” säger din livskamrat som samtidigt kramar om dig och tillägger: ”Men du, du har ju en livlina kvar. Ring en vän! Ring Team Heja.” 0709-80 82 90

Team Heja…
levererar reklambyråtjänster, profilprodukter och trycksaker till små och medelstora företag. Nya liksom redan etablerade verksamheter levereras en väl avvägd marknadsföringsmix till rimliga kostnader.

Team Heja hjälper till med såväl hela som delar med ditt marknadsföringsarbete.

Team Heja verkar främst inom fyrkanten, Norrbottens kustland och resten av världen.

Team Heja hjälper dig med hela eller delar av ditt marknadsföringsarbete. 
heja@teamheja.se | 0709-80 82 90

Gilla och dela Team Heja på Facebook eller följ oss på Instagram