Newbornfotografering – Fotograf Camilla Niemi – Luleå

Newbornfotografering i Luleå – Fotograf Camilla Niemi sköter om fotograferingen av de nyfödda med varsam och med van hand och mycket värme.

Newbornfotografering

Newbornfotografering är helt enkelt fotografering på nyfödda inom ca två veckor efter nedkomsten. Lugn, tid och varm miljö är den bästa förutsättningen för att newbornfotograferingen ska bli den bästa.

Camilla Niemi har under flera år tagit sig an att fotografera de allra färskaste bebisarna. Oftast sker fotograferingen i fotostudion på Kronan H5 här i Luleå. På området finns också ett Café och en pizzeria.

Det är mycket att tänka på inför- och under en newbornfotografering. Det ska helst vara lugnt och ro och det ska finnas gott om tid. Ordna med extra värme i rummet är ett måste. I anslutning till studion finns också skötrum mm. När den lille behöver äta är det inga problem. Studion är inredd med bekväma möbler och det går mycket bra att amma.

En stor del i Newbornfotograferingens förberedelser går åt till att ställa i ordning i studion, öka på värmen och se till säkerheten. Sen är det tiden. För det måste få ta tid att fotografera bebisar. Det kan ta lite tid att få dem så nöjda och belåtna att de somnar. Därför bokar Camilla aldrig in andra direkt efter en newbornfotografering. Det måste finnas tidsmarginal till bebins fördel.

Rekvisita finns det gott om i studion men självklart får man ta med sig egna nallar, luvor och vad det nu kan handla om. Det är bara kul.

Priser och information:
Porträttfotografering
>
Newbornfotografering >
Boudoirfotografering >
Bröllop >
Produkter >
Innan du bokar >

Team Hejas Fotograf Camilla Niemi sköter om newbornfotograferingen av de nyfödda med varsam och med van hand och mycket värme.
camilla@teamhejs.se 070-360 36 67 eller heja@teamheja.se 0709-80 82 90