Pennor med tryck – Reklampennor från Team Heja i Luleå

Pennor med tryck, så kallade reklampennor, är en oslagbart nyttig giveaway till både personal och kunder. Nästan alla människor använder pennor varje dag.

Pennor med tryck, ReklampennorEtt av de mest effektiva sätten att sprida kännedom om ditt varumärke är faktiskt pennor med din logga och kontaktinformation tryckta på.

Pennor med tryck, så kallade reklampennor byter ägare 5-6 gånger innan den är förbrukad och det till ett pris lägre än ett brevporto! Pennor passar mycket bra att gödsla marknaden med för nästan alla använder pennor, varje dag.

Alla har vi våra egna favoritpennor som vi helst använder och det kan vara svårt att ta fram en penna som blir allas favorit. Därför är det viktigaste att hitta en pennmodell som generellt tilltalar många.

Funktion, design, skrivkänsla och pris

Vi kan utgå ifrån att majoriteten föredrar en penna som fungerar. Det var det självklara kriteriet att uppfylla. Därefter kommer design, färg, form, skrivkänsla och pris.

Team Heja rekommenderar därför en pennmodell som kallas ”Katthult”. Det är en modell som visat sig väl uppfylla ovan nämnda kriterier. Din personal och dina kunder får en enkel och behagligt skrivvänlig kulspetspenna till ett pris lägre än ett frimärke!

Priset du får av oss inkluderar pennan, schabloner och startkostnader, tryck och frakt.

Följande färger och kombinationer finns:
Svart – Vit – Grön – Blå – Röd – Orange – Rosa – Silver – Lila – Gul – Röd/vit – Blå/vit – Svart/vit
Levereras från minsta 500 st.
Upp till fyra tryckfärger.

Så här enkelt är det att beställa pennor med tryck från Team Heja

  1. Skicka information och högupplöst logotyp som pennan ska tryckas med. Skicka innehållet digitalt till oss.
  2. Vi gör ett korrektur på pennan som vi skickar till dig. Korrekturet får du kommentera för eventuella ändringar och sen godkänna via e-post innan produktionen startas.
  3. När korrekturet är godkänt, färdigställer vi ett original och skickar det för tryck. Sen är det bara att vänta till vi meddelar dig att pennorna finns att hämta, alternativt att de går raka vägen till den leveransadress du önskar.

För information och pris på reklampennor och andra trycksaker:
Tel: 0709-80 82 90
Mail: heja@teamheja.se

Gilla och dela Team Heja på Facebook eller följ oss på Instagram