Porträttfotografering – Fotograf Camilla Niemi – Team Heja

Porträttfotografering av barn kräver erfarenhet, lugn och tålamod. Team Hejas Fotograf Camilla Niemi har allt det där som även funkar på vuxna!

Porträttfotografering

PorträttfotograferingPorträttfotografering 
Barn är här och nu, spontana, full av liv och bland det mest tacksamma att fotografera samtidigt som det är en utmaning. Vill man få till de allra finaste bilderna måste man som fotograf helt glömma att fotografera barn ”på löpande band”.

Porträttfotografering av barn är ingen barnlek eller ”quick fix” på någon halvtimme eller så. Därför tar jag alltid god tid på mig när de minsta ska fotograferas. Exempelvis kommer aldrig nästa kund efter dig stå ”stampa utanför dörren” bara för att vi har gått över tiden en kvart eller så. Alltså, gott om tid utan stress är det bästa för mig som fotograf, för dig som kund och inte minst för barnet. Hellre sakta och rätt än fort och fel!

Porträttfotografering – prislista för 2017

Porträttfotografering sker oftast i studion som är belägen på Kronan H5 i Luleå eller så fotograferar vi utomhus. Själva fotograferingen tar ca 1 timme och kostar 600 kr. Därefter kan man köpa olika produkter så som digitala filer, album och printar mm.

Porträttfotografering utomhus

Vid utomhusfotograferingar gäller det att ”ha tur med vädret”. Någon dag innan fotograferingen kollar jag vad väderprognoserna säger. Ser det ut som att vädrets makter tänker svika så bokar vi helt enkelt en ny tid. När jag fotograferar utomhus gör jag det helst tidigt eller sent på dagen när solen ligger lägre. Givetvis är jag flexibel och är det inte möjligt med tidigt eller sent på dagen så väljer vi en tid mitt på dagen istället. Jag söker ut en lämplig plats utifrån det.

Porträttfotografering inomhus i studio

I fotostudion är vi inte beroende av vädergudarna. Jag är på plats i god tid innan fotograferingen och ställer i ordning. Även om det finns gott om rekvisita i studion får ni självklart ta med egen rekvisita – gärna barnets favoritgrej, nalle, snuttefilt eller liknande – går utmärkt. Har ni särskilda önskemål så är jag öppen för dem.

Priser och mer information:
Porträttfotografering
>
Newbornfotografering >
Boudoirfotografering >
Bröllop >
Produkter >
Innan du bokar >

Titta även gärna in på min facebooksida och instagram!

/ Camilla Niemi

Team Hejas Fotograf Camilla Niemi hjälper dig att få unika, spontana, och roliga bilder på varje barn.
camilla@teamhejs.se 070-360 36 67 eller heja@teamheja.se 0709-80 82 90