Privatfotografering

Privatfotografering – Jag älskar att fotografera och är verkligen glad och lyckligt lottad över att jag får arbeta med det jag brinner för! Fotograf Camilla Niemi hjälper dig med det mesta inom fotografering: Prislista privatfotografering >

Privatfotografering Fotograf Camilla NiemiOm Fotograf Camilla Niemi

Jag är Camilla Niemi, mamma, beteendevetare och fotograf. Jag älskar att fotografera och är verkligen glad och lyckligt lottad över att jag får arbeta med det jag brinner för! Privatfotografering.

Jag har gått kurs i digitalfoto på Luleå Tekniska Universitet – LTU – samt några kortare kurser men för övrigt är jag självlärd. Min förhoppning när ni privatfotografering hos mig är att ni ska känna er avslappnade under fotograferingen, ha roligt och framförallt att och inte minst att ni blir nöjd med era bilder!

Jag fotograferar för både privatpersoner, företag och föreningar. Som Fotograf Camilla Niemi är jag också en del av Team Heja Sverige AB, som kort och gott är en reklambyrå. Via Team Heja fotograferar jag för olika företag och tidskrifter men även för reklambyråns egna magasin, B2B Magasinet HEJA. (Läs gärna artikeln: ”Fotograf Camilla Niemi har ordet”) Under våren och sommaren 2016 har jag genom Team Heja inrett en fotostudio i företagets lokaler på Kronanområdet i Luleå.

Ni är varmt välkomna till min studio på Kronan H5. Jag finns en trappa ner, längst bort i korridoren. Jag fotograferar också mycket utomhus eller efter andra önskemål.

Tillsammans med dig planerar vi fotograferingen för bästa resultat, oavsett om det är ett bröllop, en bebis eller ett djur som ska fotograferas.

Som fotograf tänker jag ofta på saker och ting som gemene man inte alltid gör inför en fotografering. Exempelvis: Vad är det för ljusförhållanden som råder i den lokal där fotograferingen ska ske? Vilken tid på dagen finns bästa ljusförutsättningar för utomhusfotograferingen och inte minst, vilken årstid råder då? Vad gör vi om det spöregnar? Det är frågor som ofta förbises av de som inte jobbar med fotografering.

Titta även gärna in på min facebooksida och instagram!

Team Hejas Fotograf Camilla Niemi fotograferar minnen för livet.
heja@teamheja.se | 0709-80 82 90
camilla@teamheja.se | 070-360 36 67