Reklambyrå Team Heja – Även de storas reklambyrå!

 

Team Heja levererar reklambyråtjänster, profilprodukter och trycksaker till små och medelstora företag. Nya liksom redan etablerade verksamheter levereras en väl avvägd marknadsföringsmix till rimliga kostnader.

Team Heja hjälper till med såväl hela som delar med ditt marknadsföringsarbete.

Team Heja verkar främst inom fyrkanten, Norrbottens kustland och resten av världen.

Team Heja hjälper dig med…

Grafik
– Copy, text & översättningar
Webblösningar
– Distribution
– Profilprodukter
Trycksaker

Team Heja story

2013 bestämde sig Jonas Henriksson – som drev den enskilda firman Hjälp Reklambyrå – och Mikael Elmegren – som drev den enskilda firman, Elmegren Marknadsföringskonsult – att slå ihop sina verksamheter. 2 april 2014 bildades Elmegren & Hjälp Marknadsföringsbyrå.

Efter en tid behövde marknadsföringsbyrån förstärkning med text och foto till Magasinet HEJA. Samarbetssamtal inleddes med Bengt-Erik Johansson med f:a Ord&Mening och med Fotograf Camilla Niemi.

Samarbetet föll ut bra och en bit in på 2015 erbjöds Bengt-Erik och Camilla bli delägare i Elmegren & Hjälp. Nu hade vi en bredd i utbudet och utbudet liknande mer en reklambyrås utbud. Vi hade grafik, text & översättning, rådgivning och inte minst foto i verksamheten.

I samband med den breddade ägarfördelningen och bredare tjänsteutbud ändrades namnet till Team Heja Sverige AB. I dagligt tal, Team Heja. I samma veva köpte Camilla och Mikael ett litet tryckeri uppe på Kronanområdet i Luleå, Sunderby Tryck Produktion AB.

Camilla och Mikael drev tryckeriet och reklambyrån parallellt men efter ett år drabbades även Sunderby Tryck av ”tryckeridöden” och fick lägga ned verksamheten. Därefter övertog Team Heja tryckeriets hyreskontrakt och flyttade in på Kronan H5.

Idag består reklambyrån Team Heja av två delägare:

Bengt Erik Johansson och Mikael Elmegren.
Vi är återförsäljare av profilprodukter och trycksaker från flera leverantörer. Vi har underleverantörer som bistår oss med de tjänster vi själva inte utför. Vi kan även hjälpa till med att distribuera din marknadsföring genom diverse kanaler. Som sagt, du får hjälp med hela eller delar av ditt marknadsföringsarbete.

Och – vi kan även bjuda på gott kaffe!reklambyran-emoji

Team Heja hjälper gärna till att ta fram professionellt mixat marknadsföringsmaterial.
heja@teamheja.se | 0709-80 82 90

Gilla och dela Team Heja på Facebook eller följ oss på Instagram