Var är skylten? Team Heja skyltar om fler skyltar

– Var är skylten till..?

Skylt, skyltarMånga är vi som – trots GPS:er och SmartPhones – ändå söker skylten och skyltar som talar om vad vi söker efter och var vi hittar det.

Var är toan, nödutgången och vägen till butiken runt hörnet? Var är skylten som talar om att man…? Skyltar fyller fortfarande våra behov. Ofta utan att vi tänker på det.

En populär trycksak som Team Heja har levererat under hösten i alla väderstreck är skyltar av alla de slag och nu vill vi skylta för ännu fler skyltar. Våra skyltar omfattar flera olika typer. Allt från dörrskyltar, presentkort, informationstavlor och skyltar för byggarbetsplatsen. Utomhus och inomhus. Även banderoller och Roll Up:s kan räknas in i begreppet skyltar.

WhiteboardSyftet med en skylt…
är oftast rätt uppenbar. Visa vägen, tala om vilka regler som gäller och ibland helt enkelt för att roa. Man kan med fördel kombinera sin skylt med en whiteboard tavla då det är enkelt att lägga till whiteboardlaminat.

När det gäller skyltar har storleken betydelse.
De vanligaste måtten på en enskild skylt mäter från 10 x 10 cm till 140 x 290 cm. Sen kan man givetvis göra specialdesignade skyltar eller kombinera ihop flera till en gigantisk skylt om man vill.

Alusandwich
Oavsett om du ska använda din skylt utomhus eller inomhus är vår rekommendation att du väljer våra skivor av ”alusandwich”. Det är den variant som vi säljer bäst av.
De är 3 mm. tjocka och sammansatta av tunn aluminiumplåt längst upp och längst ner, med en hård kärna av plast i mitten. Skivorna är vitlackerade på båda sidorna och har en matt/satinliknande yta.

Skivor av Alusandwich är vårt tåligaste skyltmaterial som tål både väder och vind. Baksidan levereras med en skyddsfolie.

Eftersom Alusandwich består av både plast och aluminium är vikten relativt låg. Exempelvis så väger skivor av Alusandwich ca hälften så mycket som skivor av skummad PVC (10 mm), men är ändå stabilare och mer hållbara.

PVC
Vi erbjuder även PVC-skivor i två tjocklekar, 5 mm och 10 mm. Vid PVC-skyltar större än 80 cm rekommenderar vi att använda skivorna som är 10 mm.

Miljö
Både skivor av PVC och skivor av Alusandwich sorteras på ett miljövänligt sätt som vanligt avfall.

Laminering
Våra UV-tryck ger en livslängd på upp till fem år. Dessa har som standard en matt yta. Genom att laminera skylten lägger man till ca 50 % extra livslängd (skydd mot solens UV-strålning). Dessutom skyddas skylten rent mekaniskt. Vi erbjuder laminering med antingen matt eller blank finish.

Ett litet tips
Skyltar i samband med affärsmässigt bruk behöver inte alltid vara så allvarliga. Vad sägs om en skylt som både kunder och anställda ser på deras väg ut från företaget? ”Tack för besöket… psst: du är supersnygg idag.”
Om man tycker om det eller inte är upp till var och en, men det är om inte annat lite roligare än det vanliga ”Tack för besöket och välkommen åter!”, som man ser lite överallt.

Team Heja hjälper dig att hitta delar eller hela din marknadsföringsmix.
heja@teamheja.se | 0709-80 82 90

Gilla och dela Team Heja på Facebook eller följ oss på Instagram